CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

love_life@muni.com

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 22, 2010

..tunggu kelas phono...

hari ni hari isnin..
mcm biasa tunggu kelas kul 2ptg. tp kls syllabus dh xde, so aku g kelas kul 3.30 ler.. penatnyer nk tunggu lama2...
khamis ni add subject tuk sem dpn..
aku dh susun siap2..
insyaAllah sem dpn akan bjalan dgn lancar...
aku rancang nk ambil 3 subjects"bm, tilawah, ungs"
so maybe aku xde kelas kat edu r sem dpn..
hhuhu..rindu edu...

aku hrp sem ni aku dpt naik kan pointer, klu blh dpt r dean list...
jealous tngk org lain dpt dean list..
credit hour aku last sem x cukup so xde r rezeki aku nk jd dean list students sem lps.. :(

aku hrp aku akan lg tabah jalani hidup aku sbg pelajar kat uia ni..
mmg banyak dugaan n cabaran: yg myedihkan, yg myakitkan hati, tp perkara2 yg m'gembirakan aku jg hadir dlm hidup aku..aku bsyukur..

aku nk jd lbh independent dr biasa..aku nk cube semua benda spnjang aku bljr kt sini..insyaAllah aku cube...

aku xde mslh bjalan sorg n wat keje sorg sbb aku th yg kwn2 ade d mana2 so aku sbnrnye x keseorangan pun..dlm dunia ni kn ramai manusia :)

sem dpn, insyaAllah aku akan lbh motivate diri aku..
semoga Allah pimpin aku dlm jalan yg aku pilih...
dan aku HANYA ADA TUHAN...

1 comment:

  1. Insya ALLAH,SEM NI KITA SAMA2 DEAN LIST K...INSYA ALLAH..

    ReplyDelete