CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

love_life@muni.com

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 13, 2011

exam dh tamat!!! did u get it? my exam is over!!

satu perasaan yg x boleh digambarkan oleh empunya diri cik maizatul munira yg sgt berasa lega dek kerana segala capacity otak telah habis di gunakan untuk semesta ini..kepada kawan2 yg masih m'banting tulang m'gulangkaji pelajaran, di harap teruskn la usaha itu sehingga ke titisan dakwat pen yg terakhir..sesungguhnya segala usaha anda akan dibalas dgn nikmat cuti 5 bulan bagi yg x ambik short sem seperti saya.my last words to all iium blog readers "selamat bercuti, selamat dpt result, slmt hari raya dan semoga anda semua selamat"

-enjoy your life people-

5 comments:

  1. hahaha..td masa jawab issues aku punya pen dah nyawa-nyawa ikan dah..:P

    ReplyDelete
  2. xmintak pen ak td huhu..patut la nmpk ko resah xddk diam je td,risau ak huhu

    ReplyDelete
  3. amboi..sukenya dia dah habis exam ye..hehe

    ReplyDelete
  4. of course..antara nikmat2 besar kt dunia ni is hbs exam

    ReplyDelete
  5. hahahaha! *gelak guling2..nikmat dunia ye..hukhuk

    ReplyDelete