CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

love_life@muni.com

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, February 3, 2009

bdk A1-2 CFS IIUM (MUSA)


Kpd korang2 semua..ape case bising2 sbb aku x tulis name korg kt blog cute aku ni…ni skrg aku nk tulis r ni…

katil pertama sekali PUTRI NUR yg bakal g turki, gud luck ye,jgn lupa bawa balik pasir ke batu ke dr gunung 2 nnt yerk

Kpd korang2 semua..ape case bising2 sbb aku x tulis name korg kt blog cute aku ni…ni skrg aku nk tulis r ni…

next atas katil aku..kak mira, klu rasa tido x nk gune bantal,jgn segan2 bg kt sy yerk…

sebelah katil aku…sitimun@moona shahirah…org yg dh bersama ku selama 3 sem kt nilai ni,dh aku anggap sbg nenek angkat…

atas katil moon,bdk junior br msk name nyer maiya..orgnyer baik,aku suke suruh die buang polistrine haha…

sebelah katil moon,kak mimi..pun dh 3 sem dgn aku..dh aku anggap sbg tok yang angkat..org yg suke ttinggal kunci loker dlm loker yg dh tkunci,n aku dh hmpir mwarisi tabiatnyer…

atas katil kak mimi bdk junior name ikin..bkn ikin mawi ye..klu mandi berjam2 so dh ade org pecah record aku r skrg ni dlm bilik ni

next katil is my baby..ni pun dh 3 sem tengok muke aku ….makan dgn penuh tertib..comel..

atas katilnyer bdk junior namenyer putri..die ni suke tengok cite korea and kuat mkn,klu die x mkn die x blh bangun hahaah..

next is zara,die pun dh 3 sem ddk dgn aku..pendiam orgnyer,suke lawan main games dgn aku..yg penting main nature park aku mng..n chess die mng tp aku bg chance sebenrnyer..kiteorg suke sudoku

next pulak is b or rabeah hahaah…aku panggil die sekeping then die panggil aku 2 keping setengah..die ni nk khawin dgn pilot hahah..

atas katil b is ana, bz sgt orgnyer,biasa r nk mooting sem ni..study hard..suke bawa blk mknn dr rumah bnyk2 ,2 yg aku suke 2,ank sedara dia name syamil,comel sgt,aku suke..

then kak z,dh 3 sem kak z tengok muke aku,kak z ni baik sgt ,lemah lembut orgnyer…

next is atin…orgnyer comel, dulu die suke pinjam bangku aku ,skrg dh de bangku sendiri then aku plak pinjam bangku die,skrg ni tngh ddk atas bangku die r ni..hahah

last sekali kt pintu is kak sima, org nyer lemah lembut jg,suke shopping ..mase aku tulis bende ni die tngh deman,sian kak sima,semoga cpt sembuh

thats all..lps ni jgn nk bising2 aku x letak name korg dlm ni..

2 comments:

  1. oit
    ak th la ko bdk "ben"
    nie subjek ap nie??
    ape la
    TUKAR2!

    ReplyDelete
  2. aku bkak gune comp aku ok je tulisan 2

    ReplyDelete