CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

love_life@muni.com

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, May 25, 2011

pandang dari jauh

kembali berbicara mengenai apa yg di lihat menerusi mata hati..

walaupun mata rabun x semestinya kita tak boleh melihat dari jauh..telinga masih boleh menukar fungsi untuk memberitahu kpd kita apa yg terjadi..tetapi sifat memandang dr jauh seakan-akan sifat seorg yg penakut..mereka yg x berani nk berhadapan dgn kenyataan..ye ke? setiap org ade alasan kenapa mereka berbuat sesuatu perkara..x kisah la ape pun alasan itu, hanya org itu sahaja yg tahu apa yg di rasa dan apa yg patut dia lakukan kerana setiap akibat dr perbuatan dia lah yg akan rasa bkn org lain...jadi,setiap org berhak untuk melihat dari jauh atau dari dekat bergantung kpd keperluan..

susah untuk membezakan reality dan impian yg fantasi..kerana mata hati selalu dilindungi oleh rasa sangsi

8 comments:

  1. saya rasa saya paham maksud entri anda kali ini...hehehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka pandang dari jauh awak tahu tak...nampak cool ja kan...hehe

    ReplyDelete
  3. tu la konon2 jd mcm secret agent plak kn..(my dream masa kecik2 hehe)

    ReplyDelete