CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

love_life@muni.com

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 23, 2011

pasar panas!!

 ok ni gmbaran belakang Pasar Panas..Gambar ini hanya b'tujuan tuk menerangkn kepanasan pasar panas yg m'buatkn cik munira xnk pegi dh hoho tp klu de y nk belanja lg i ok je :D


the latest complexion (gambar agak blur sbb xfocus lg dh tekan shutter,anyway, my camera sgt memahami sbb dia th owner dia ade penumbuhan jerawat baru akibat dr pemakanan sambal belancan :p)..semakin hari semakin tembam..OMG..activity m'guruskn muka b'mula skrg!! Munira!! hari 2 jannah dh pesan kn jgn jd monster cuti lama2 huhu...still remember mereka b'empat yg m'doakn cik munira jd gemuk b4 balik cuti dulu (farah, aini, se, sopi) xkn biarkn impian mereka t'capai .rindunyer kt diorg, bila dpt mkn2 sama2 lagi..ok gmbr ni time nk g pasar panas..1st time pegi ni hehe

                                                  
mak tngh main pilih2 kain..ni bab yg paling cik munira x suke!! cik munira mmg xth pilih so jgn bg cik munira pilihan..dh la bnyk giler2 kain mmg x t'pilih la ooii..last2 mak jg yg pilih for me haha..dh siap nnt pakai je la ..(kain yg mak pegang 2 sumpah mmg x cantik langsung hoho)

 yeah beli selipar baru, kak long pun beli yg sama..n abah ckp asyik sama je bdk ni..lps ni dh blh jalan2..cik munira asyik ddk kt rmh je, klu keluar pun naik kete sbb  cik munira sgt mls nk b'jln kaki (ye cik munira mmg mls so what!!)


(((kesabaran teruji :: dh 2hari nk wat entry ni..susah nyer nk upload gambar!!!!!!! -entry is still not finished grrrrrrrrr!!-give up-entry hanging,xnk sambung tulis dh grrrrr)))

11 comments:

  1. kaki yang sangat comel..tapi jaga2 dengan kaki ituuu..hehehe

    ReplyDelete
  2. p/s: gmbr pipi 2 m'nipu,sidikit berbeza dr gmbar asal,kecik sikit haha..

    hot2..kaki yg comel itu blh bertukar kpd kaki yg nasty , klu sape mcm2 mmg nk kene p'yepak free dr sy haha

    ReplyDelete
  3. WeWEAR SOCKS CAMPAIGN......hehehehe..comel..

    ReplyDelete
  4. ok jg 2 jannah..bgth shafik kut2 dia terima idea kita..tp b4 2 kita plan siap2 la ..nk x? mcm best je..jom jannah kita wat heheh (excited plak huhu)

    ReplyDelete
  5. Insya Allah Mun, wat guna poster kaki awak pun xpa...comellllllll.....hahahahhahahah

    ReplyDelete
  6. blh tp dgn kaki awk sekali la :D

    ReplyDelete
  7. jane, sy dh tny shafik dia kata blh d'pertimbangkan..kita rancang la elok2 ek..

    ReplyDelete
  8. ya,insYA aLLAH........sama2 supportla..

    ReplyDelete